Yoga Beograd

YOGA Lotos Beograd

Joga Lotos Centar grada:
Budimska 19
Telefon: 064/30 52 665
Joga Lotos Novi Beograd 1
Narodnih heroja 60
Joga Lotos Novi Beograd 2
Blok 63 – Gandijeva 122
Joga Lotos Novi Beograd 3:
Otona Župančiča 38

Yoga Lotos Beograd

Yoga Lotos Beograd od 2003. godine svojim aktivnostima doprinosi unapređenju sveukupnog zdravlja svojih sugrađana, kako fizičkog, tako i mentalnog, emotivnog i duhovnog.

Glavni ciljevi joge su:

  • fizičko zdravlje
  • mentalno zdravlje
  • društveno zdravlje
  • duhovno zdravlje

Radža Joga

Asane koje se rade u početnom stepenu pomažu vežbačima koji tek ulaze u svet joge da upoznaju svoje telo i opuste ga. Za razliku od drugih oblika fizičkog vežbanja, asane je potrebno raditi svesno i opušteno, kako bi se zalečile stare povrede, produžili i ojačali skraćeni i oslabljeni mišići.

Joga za kičmu

Glavni cilj joga-vežbi za kičmu je jačanje istezanjem: na taj se način mogu ispraviti kifoza, skolioza, diskus hernije i razni hronični bolovi kičmenog stuba. Prosto jačanje leđnih mišića skraćivanjem, bez istezanja, može biti čak kontraindikovano za vežbače koji dolaze sa ovakvom vrstom problema. Joga je naročito blagotvorna u ovakvim slučajevima, jer se vežba svesno, bez rizičnih položaja i samo do granice bola.

MINDFUL JOGA

Glavni fokus je na svesnosti uma i tela. Podizanje svesne pažnje u bilo kojoj fizičkoj aktivnosti, postavlja fokus tačno na ono što radimo u određenom trenutku, pretvarajući tako pokret u oblik meditacije;

Meditacija

Sve više ljudi traga za istinom, za smislom, za istinskom ljubavlju i ispunjenošću.
Jogiji kazu da je ceo univerzum u ljudskom telu. Kako to shvatiti? Kako to spoznati?

JOGA ZA TRUDNICE I PSIHOFIZIČKA PRIPREMA ZA POROĐAJ

JOGA ZA LICE

Opširnije porčitajte na našem sajt