BIOENERGIJA BIOTERAPIJA Rok Mitić

Bioenergija Bioterapija ROK MITIĆ

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

BIOENERGIJA BIOTERAPIJA Rok Mitić

Adresa:
Bulevar Nikole Tesle 3
Beograd 202521

Kontakt telefon:
064 47 47 191

www.bioterapija.rs
www.rokmitic.com

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

TERAPIJA BIOENERGIJOM

Bioenergija Bioterapija Rok Mitić

Bioterapeut sa više od 15 godina iskustva

N

Prirodan metod lečenja

N

Efikasan kod većine bolesti i stanja

N

Uspešno smanjivanje i uklanjanje bolova

N

Bez štetnih neželjenih efekata

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je jednostavna i delotvorna metoda, koja u saradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima pokriva široki spektar delovanja, od prevencije do pomoči u iscjeljivanju svih fizičkih i psihičkih bolesti. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je metoda, koja se koristi bioenergijom, u svrhe uspostavljanja zdravlja. Bioterapija se bazira na osnovnom načelu, da je telo sposobno lečiti samo sebe, ako telo ima dovoljno bioenergije u sebi. Sve dok životne energije u organizmu ima dovoljno i ona može nesmetano da se kreče i putuje do organa i tkiva, čovek je zdrav. Ako u telu dodje do deficita, ili zastoja bioenergije, to je preduslov za nastanak različitih zdravstvenih problema i bolesti.
Bioenergija pomaže ojačati imuni i nervni sistem, te poboljšavati cirkulaciju i kvalitet krvi, što su sve nužni koraci do zdravlja i boljeg funkcionisanja. Bioterapija pomaže kod otklanjanja bolova, migrena, bolovima u muskulaturi i zglobovima, kičmi, krstima, hladnih ili nervoznih nogu ili ruku, reume, ozleda, menstrualnih problema, proširenih vena. Terapija sa bioenergijom poboljšava rad organa, pomaže kod problema sa kožom, štitnom žlezdom, srcem, epilepsijom, astmom, alergijama, kod neplodnosti, leukemije, gangrene. Bioenergetsko punjenje blagotvorno deluje na nesanicu, stres i autoimune bolesti. Rezultati se mogu postići i kod bolesti, koje su poznate kao neizlečive.

Terapija se izvodu u grupi, sa obradom na svakom učesniku posebno, obzirom na njegovo stanje i problem i na osnovu dijagnoze zvanične – školske medicine.

Terapija traje četri dana i po potrebi se ciklus (s obzirom na stanje) može ponoviti.