Meni
Web dizajn internet prezentacija izrada sajtova marketing
16571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16571,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Cenovnik lokalnih oglasa Lokalni oglasi Beograd

Izrada kvalitetne internet prezentacije

Svaka ozbiljna firma u današnje vreme mora da ima sajt. Da biste imali uspešnu marketinšku kampanju potrebno je da obratite pažnju na Web dizajn tj, da se ozbiljno predstavite na internetu i posvetite se izradi kvalitetne internet prezentacije. Veliki uticaj koji internet ima na celokupno društvo doprineo je tome da i mi u svoju ponudu uvrstimo izradu web sajtova.

Web dizajn

Kao i kod izrade oglasa i ostalog štampanog materijala, gde imamo dugogodišnje iskustvo, tako i za poslove vezane za web pružamo kompletno rešenje prema vašim potrebama i to po veoma povoljnim cenama. Prvo saslušamo šta kupac želi i dajemo sve od sebe da dođemo do najboljeg rešenja. Vi nam pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike…) i date nam primer sajta ili dizajna koji vam se sviđa. Na osnovu vašeg predloga, mi ćemo uraditi prvu verziju sajta. Vi iznesete svoje sugestije i vršimo izmene sve dok ne budete zadovoljni. Nakon toga, radimo na izradi konačne verzije vašeg sajta.

SEO

Pored izrade web prezentacije radimo i optimizaciju. (Optimizacija je od bitne važnosti kako bi se vaš sajt pojavio na Googlei sl. i time privukao što veći broj posetilca), dodavanje Google Analytics-a na Vaš web sajt (Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre), ažuriranje vašeg postojećeg sajta (redizajn, redovno održavanje sajta, dodavanje sadržaja), tehničku podršku itd.

Facebook

Tu smo da vam pomognemo oko održavanja i izrade vaše Facebook stranice i reklamiranja na Facebook-u.

Ukoliko ste zainteresovani za izradu, redizajn ili modifikaciju postojećeg web sajta molimo Vas da preuzmete sledeći Formular za besplatnu procenu troškova i popunjen pošaljete na e-mail: lokalnioglasi@gmail.com. Potrudićemo se da vam u najkraćem roku odgovorimo.