Starački dom Beograd

 Senior plus

www.seniorplus.rs

Dom 1

Beograd – Lipovica, ul. Lipovački put 13
Tel: 066/ 88 321 88

Dom 2

Višnjicka banja, ul. Darinke Jevrić 40
Tel: 066/ 88 321 88
www.seniorplus2.com

Dom 3

Beograd – Voždovac, ul. Vojvode Vlahovića 3v
Tel: 066/ 88 321 88

Dom za stara lica

Senior plus

Ustanova socijalne zaštite koja se nalazi na tri lokacije u gradu. Ono što nas izdvaja od ostalih jeste ukazano poverenje naših korisnika i njihovih porodica. Dom za smeštaj starih i nepokretnih Senior Plus adekvatnim pristupom, zalaže se da se novi korisnici što lakše adaptiraju na novu sredinu i nova lica.

Starački dom Senior Plus 1

Dom za smeštaj i negu starih i nepokretnih lica se nalazi u Lipovačkoj šumi, 13kmod Beograda. Okružen je čistim vazduhom i ima idelnu mikroklimu, koja pogoduje asmatičarima i srčanim bolesnicima. Uređen park, pristupačan korisnicima sa invalidskim kolicima, sa osmišqenom fontanom i brojnim zelenilom koje ga okružuje, predstavlja oazu za odmor u domu.
Usluge smeštaja pruža u različitim smeštajnim kategorijama: jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, koje su prilagođene zavisnim, poluzavisnim i nezavisnim korisnicima, ukupnog kapaciteta 80 korisnika.

Starački dom Senior Plus 3

Dom za smeštaj i negu starih i nepokretnih lica se nalazi u naselju Braće Jerković.
Smeštaj u staračkom domu obuhvata dvokrevetne i trokrevetne sobe prema trenutnom stepenu zavisnosti korisnika (nezavisna, polu-zavisna i zavisna kategorija). Ukupan kapacitet korisnika je 24.

U sva tri doma, radi obučeno osoblje u radu sa dementnim osobama, osobama obolelim od Alchajmerove bolesti, vaskularne demencije.

Starački dom Senior Plus 2

Dom za smeštaj i negu starih i nepokretnih lica se nalazi na veoma privlačnoj lokaciji, na samo 5km od centra grada, u Višnjičkoj Banji. Iz doma se pruža neverovatno lep pogled na Dunav, a u okolini nema buke, ni gustog saobraćaja.
Smeštaj u ustanovi  se ralizuje u sobama različitih kapaciteta (jenokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim), s obzirom na trenutni stepen zavisnosti korisnika (nezavisna, polu-zavisna i zavisna kategorija), ukupnog kapaciteta 45 korisnika.

Stručni tim naših doma za stare čine: socijalni radnici, lekar, fizioterapeut, radni terapeut, glavna medicinska sestra, medicinske sestre i negovateljice.

Društveni život u staračkom domu Senior Plus

Pored svakodnevne brige i nege, trudimo se da dani naših korisnika budu ispunjeni raznovrsnim aktivnostima i razonodom. Društveni život korisnika u našem domu Senior plus, osmišljen je od strane socijalnog radnika i radnog terapeuta koji brinu o kvalitetno utrošenom vremenu Vaših najmilijih. Naš zadatak je da svim korisnicima omogućimo trenutke u prijatnom okruženju i kvalitetan život.