Dom za stare

 Sunčana padina

Adresa:
Sergija Nikolića,Beograd
Tel: 011/3468-009
Mob: 063/263-874

Email:suncanapadina@gmail.com

www.suncanapadina.com

Dom za stara lica

Sunčana padina

Dom za stare Sunačana padina je smešten na padinama Medaković naselja sa lepim pogledom na Beograd.  Dom poseduje veliko dvorište sa zelenilom i prostorom za odmor, druženje i uživanje na čistom vazduhu.
Smeštaj je konfornim, novim i čistim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom, individualno kontrolisanim grejanjem i rashlađivanjem, televizorom i telefonom.
Svakodnevno je organizovano pranja i peglanje veša, prevoz do neophodnih odredišta u gradu, šanje, brijanje, manikir i pedikir.
Obroci se poslužuju u restoranskoj sali. Ishrana se sastoji od 5 ukusno posluženih obroka-doručka, 2 užine, ručka i večere. Svakog dana, za svaki od obroka, u ponudi su po najmanje 2 vrste jela prilagodjenih različitim ukusima gostiju. Nutricionista saradjuje sa kuvarom, da osigura da naši gosti prime zdrave obroke u dovoljnim količinama. Svakom specifičnom zahtevu za posebnim režimom ishrane izlazimo u susret.

24h nega

Lekar svakodnevno prati zdravstveno stanje stanovnika, a svakome kome je potrebno negovateljice pomažu u svakodnevnim potrebama-kupanju, oblačenju, uzimanju lekova…

O Vašoj ugodnosti u Sunčanoj Padini brinu:

  • Upravitelj
  • Socijalni radnik
  • Lekar opšte prakse
  • Kuvar
  • Negovateljice

U domu za stare Sunčana padina se odvija veoma bogat društveni život, redovno se organizuju druženja sa muzikom uživo, našim korisnicima su dostupan veliki izbor kknjig ai časopisa, pomažemo u organizovanju porodičnih lavlja i svečanostim, jedmnom mesečno se organizuje izlet, a sve aktivnostisu potpunpo besplatne.

Naš mali  tim će sve učiniti da se osećate prijatno u našoj maloj zajednici.