Reklame, brendiranje vozila, brendiranje izloga, štampa na ceradi…

Reklamne table

Adresa: Autoput za Zagreb 2a
11000 Beograd
Telefon: 063 103 99 77, 064 128 57 33
Mail: srebrnatacka@gmail.com
Radno vreme: Radnim danom: 09-18h
www.reklamnetable.com

Reklamne table

REKLAMNE TABLE, SVETLEĆE REKLAME, BRENDIRANJE VOZILA, PUTOKAZI, BRENDIRANJE IZLOGA, TABLE ZA BANDERU, REKLAME NA CERADI, A TABLE

Izrada  reklama u željenim dimenzijama, na samolepljivoj PVC foliji, mash -u, ceradi… Reklamne table, reklama za banderu kao i konstrukcija za reklamne table. Reklamne table mogu biti raznih oblika i dimenzija. Za izradu reklama koristimo pretežno čelicne profile kao i druge pogodne materijale. Za osvetljenje reklamnih tabli koristitimo i reflektore. Za gradjevinske firrme izradjujemo standardizovane table.

Našu firmu čini tim profesionalaca. U mogućnosti smo da pružimo kompletane usluge vezane za marketing servis. Naše osnovne delatnosti su digitalna štampa velikog formata, brendiranje vozila, izrada svetlećih reklama, reklamnih tabli i montaža.

Pored toga što radimo sve vrste reklama u mogućnosti smo da osmislimo, dizajniramo i uradimo nešto novo, nešto što ste vi osmislili, a drugačije je od postojećih stereotipa. Posedujemo digitalnu štampu velikih formata sublimatik i solvent za outdoor i indoor. Najsloženije zahteve klijenata možemo uraditi po evropskim i svetskim standardima. Kadrovi i saradnike koje imamo, mašine za štampu najveće rezolucije i softverska rešenja su dovoljni da postupak od ideje do realizacije uradimo u okviru naše firme. Kratki rokovi isporuke i tačnost kao i pristup u pogledu uslova poslovanja su danas retkost.

Ova vrlina sa najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda nas je munjevito izbacila u sam vrh firmi u industriji marketinga i reklama. Poslu pristupamo krajnje profesionalno sa krajnjim ciljem da doprinesemo razvijanju partnerskih odnosa u obostranom poslovnom interesu. Vaše je da nas kontaktirate i mi će mo zajednički realizovati Vaše ideje i Vaše projekte.