Sve za šah, šahovske table i figure

Caissa Commerce

Sajt: svezasah.rs

Adresa: Bežanijskih ilegalaca 3,

Novi Beograd

Telefon: 011/2175-458, 064/4240-028,, 011/318-44-80, 063/8050-439

Fax: 011/2175-457

Viber: 063/8050-439

WhatsApp: 063/8050-439

E-mail: caissa.commerce@gmail.com

Radno vreme: Radnim danom: 09-19h, subota i nedelja po potrebi

Caissa Commerce šah

Proizvodi vezan za šah: šahovska oprema, šahovska literatura, suveniri i dr.

Preduzeće Caissa Commerce šah se bavi proizvodnjom šahovske opreme, izdavačkom delatnošću, trgovinom i uslugama. ”CAISSA COMMERCE” osnovano je na inicijativu internacionalnog majstora Dušana Sekulića.

Garniture i figure koje proizvodimo su inspirisane Stauntonovim figurama i dubrovačkom garniturom iz 1950.godine, koju je i legenda ovog sporta Bobi Fišer smatrao jednom od najlepših na svetu.
_____________________
Drvene figure su veoma  kvalitetne, izrađene od više vrsta različitog drveta (ruža, ebonovina, šišam) u nekoliko veličina. Imamo i plastične figure po povoljnim cenama.
U ponudi imamo šahovske table na preklop i u komadu izrađene od različitih vrsta materijala, domaće iz Srbije, kao i uvozne iz Indije, Nemačke, Kine…
Nudimo drvene magnetne table vrhunskog kvaliteta iz Indije. Table su furnirane, sa limenom pločom ispod table, a figurice su sa magnetom u bazi. Imamo i plastične magnetne table iz Kine.
Društvene šahovske garniture u kutiji koje su proizvedene u Indiji imaju masivnu tablu, lakiranu poliuretanskim lakom i ekstra kvalitetne figure. Prodajemo i garniture iz Poljske raznih veličina.
Veliki izbor mehaničkih i digitalnih (elektronskih) šahovskih satova za profesionalce i amatere.
Izdanja Caissa Commerce: edicija Mala šahovska biblioteka, edicija Veliki majstori šaha i Naučno-popularna biblioteka
Pored svega navedenog kod nas možete poručiti: baštenski šah, demonstracione table, formulare za partiju, futrole za table i figure, škrinje za figure, torbe i razne suvenire.
Kompletan asortiman i cene možete pogledati na našoj internet stranici ili u našem prodajnom salonu na Bežanijskoj kosi.  Dođite i uverite se u kvalitet ponude i povoljne cene.