Laboratorija za medicinsku biohemiju i mikrobiologiju

Moja laboratorija

Čukarička Padina, Mladena Mitrića 14

Telefon: 011/ 35 44 044

https://mojalaboratorija.rs/

Radno vreme: Radnim danima: 07h-15h, Subotom: 08h – 13h

Cerak, Petefijeva 6V

Telefon: 011/ 42 030 42

Radno vreme: Radnim danima: 07h-15h,  Subotom: 08h – 13h

Moja Laboratorija raspolaže savremenim laboratorijskim analizatorima i stručnim osobljem poštujući načela dobre laboratorijske prakse.
Radimo veliki broj hematoloških, biohemijskih, imunohemijskih i mikrobioloških analiza iz različitih bioloških materijala, krvi, urina, fecesa.
Imperativ MOJE LABORATORIJE je ljubaznost i posvećenost pacijentu.
S obzirom da su laboratorijske analize bitne i potrebne kako pri dijagnozi, prognozi, praćenju i lečenju tako i u preventivi određenih stanja, trudimo se da uvek pružimo kvalitetnu, korisnu i pouzdanu uslugu laboratorije.

Laboratorija za medicinsku biohemiju

Kvalitetnim kadrom i primenom najsavremenijih aparata omogućeno je da pacijent u najkraćem roku dobije pouzdane rezultate neophodnih biohemijskih analiza za uspostavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti i procenu efikasnosti primenjene terapije.
Određivanje parametara iz oblasti kliničke hemije i imunohemije, hematologije i koagulacije izvodi se na analizatorima najnovije generacije renomiranih svetskih proizvođača.

Laboratorija za mikrobiologiju

U okviru mikrobiološke laboratorije, standardnim mikrobiološkim tehnikama uz korišćenje najsavremenije opreme i vrhunskih aparata, po preporukama WHO (Svetske zdravstvene organizacije) i EUCAST-a ( Evropski komitet za ispitivanje osetljivosti na antimikrobna sredstva) obavljaju se mikrobiološke analize
Moja Laboratorija je medicinska laboratoija osnovana 2016. godine u Beogradu koja se nalazi na dve lokacije: