Dom za brigu, smeštaj i negu starih lica

Dom za stare DEDINJE

DOM ZA STARE DEDINJE

Adresa:
ČAKORSKA 1 – BEOGRAD

Telefoni:
011 / 4094 639
064 / 000 38 88

http://domzastarededinje.com/

Dom za stare DEDINJE

Dom za stare DEDINJE je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama.

Posedujemo dozvolu Ministarstva za rad i socijalnu politiku. Rešenje br. 022-02-00015/2011-19

Samim dolaskom kod nas postajete član naše porodice.
Očuvan u duhu starih vremena, osmišljen tradicijom, ne prepušten zaboravu, dom predstavlja objekat LUX kategorije za smeštaj starih lica.
Raspolaže kapacitetom od 54 ležajeva, u jednokrevetnim, dvokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

PRUŽAMO VAM I KOMPLETNE MEDICINSKE USLUGE U ZAVISNOSTI OD VAŠIH POTREBA.
Medicinska nega i pomoć je svakodnevno na raspolaganju svim našim korisnicima. Stručno i specijalizovano osoblje 24h brine o Vašem zdravlju, vodeći pri tom računa ne samo o vitalnim funkcijama, već i o ishrani, negi, higijeni, psihičkom stanju i raspoloženju. O vašem zdravlju brine domski lekar, koji po potrebi poziva lekare konsultante različitih specijalnosti.telesna temperatura, nivo šećera u krvi, prati se unos lekova, laboratorijske analize…

Redovna mesečna usluga:

  • Lična higijena
  • Frizer
  • Pedikir i manikir
  • Masaža (po zahtevu)

Dom za stare Dedinje obezbeđuje Vam i bogat kulturni život, kao i veoma prijatan ambijent za smeštaj starih lica.

Smeštaj

Dom za stare raspolaže sa 22 sobe za smeštaj starih lica i posebnim delom za negu bolesnih korisnika. Sobe su svetle, komotne i prijanih tonova, raspoređene u tri nivoa, s tim da svaki poseduje prostoriju za dnevni boravak i druženje. Ustanova raspolaže i liftom koji olakšava komunikaciju naročito kada govorimo o slabo pokretnim ili nepokretnim korisnicima. Pozicioniran je tako da povezuje dvoriste i unutrašnji prostor objekta, a omogućuje laksi pristup hitne pomoći s obzirom da se njime mogu prevoziti korisnici na pokretnim ležajevima.