Dom za smeštaj odraslih i starijih lica

 Dom Paulovnija

www.dompaulovnija.rs

Dom Paulovnija

Adresa:
Mage Magazinović 28,
Zvezdara, 11000 Beograd
Tel: 011/347-6178
Mob: 064/13-13-628

Email: office@dompaulovnija.rs

Dom za stara lica

Dom Paulovnija

Pružamo besprekornu i adekvatnu uslugu nege, zdrave ishrane, udobnog smeštaja i tople dobrodošlice.

Dom za stara lica Paulovnija u potpunosti je prilagođen potrebama korisnika

Zaposleni u domu Paulovnija su kvalifikovani za rad sa starijim osobama, koji zahtevaju posebnu negu i pažnju. Dom je u potpunosti je prilagođen kretanju pokretnih i polupokretnih lica, osoba u invalidskim kolicima ili sa drugim pomagalima (proteze, štake, hodalice), kao i licima u terminalnim stadijumima pružamo pored stručne medicinske pomoći i veoma bitnu psihološku podršku
Ishrana se sastoji od tri glavna obroka i dve užine. Nastojimo da hrana bude raznovrsna, i ukusno pripremljena. Osim standardnih pripremaju se i dijetalni obroci (hrana za dijabetičare, miksana hrana, za osobe koje ne mogu žvakati ili gutati hranu).
Smeštaj je namenjen za: pokretne, polupokretne i nepokretne korisnike, a boravak može biti: trajan, privremen. Na raspolaganju zajedničke prostorije za dnevni boravak. Smeštaj u četvorokrevetnim, trokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Sobe su prostrane, uredne, sa dosta dnevne svetlosti, opremljene ležajem, stolom, stolicama, natkasnom, garderobnim ormarom, televizorom.

Vrata našeg doma su otvorena za sve ljude kojima je pomoć i nega neophodna Posetite nas, kako bi zajedno isplanirali bezbrižnu starost Vaših najmilijih.