Auto škola

Gold Signal

OBUKA NA POLIGONU

ISPRED AUTO ŠKOLE

Adresa

SC “Banjica” Crnotravska 4, Beograd

Telefon: +381 11 266 77 88 Mobilni: +381 69 7797 34

Email Pošaljite nam email u bilo koje vreme

office@autoskolagoldsignal.rs

Adresa: Naselje Stepa

Generala Ljubomira Milića 7

Telefon: +381 11 403 92 46 Mobilni: +381 64 555 20 20

Email: Pošaljite nam email u bilo koje vreme

office@autoskolagoldsignal.rs

Auto škola Gold Signal

Kako biste naučili da se snalazite u saobraćaju i da pravilno upravljate automobilom, izaberite auto školu sa tradicijom dugom 26 godina “Gold Signal”

Auto škola “Gold signal” osnovana je davne 1995. godine. Dvadesetšestogodišnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta naše obuke. Osnovni cilj koji smo postavili prilikom osnivanja jeste pravilno sprovođenje Zakona o bezbednosti saobraćaja kroz obuku. Prenoseći znanja i veštine o vožnji našim kandidatima pripremamo ih da jednog dana u praksi postanu izuzetno dobri vozači. U svakodnevnom radu kroz razgovor sa kandidatima podstičemo razvijanje njihove svesti o kulturi saobraćaja jer je ona itekako bitna da bi oni jednog dana postali savesni i bezbedni vozači.

O kvalitetu obuke, stručnosti i strpljenju u odnosu sa kandidatima svedoče hiljade onih koji su nam ukazali poverenje i upravo zahvaljujući auto školi “Gold signal” postali vozači.

Naš tim predavača i instruktora čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Našim kandidatima predavači su na raspolaganju i nakon završetka nastave ne bi li im razjasnili sve nedoumice koje imaju povodom materije sa predavanja. Teorijska nastava odvija se u moderno opremljenom prostoru po zakonom propisanim uslovima. Obezbeđujemo svu neophodnu stručnu literaturu za polaganje teorijskog ispita. U prostorijama naše firme organizuje se i obuka i polaganje prve pomoći. Posedujemo i poligon koji se nalazi ispred prostorija auto škole “Gold signal”.

Auto škola “Gold signal” poseduje modernu učionicu opremljenu savremenim nastavnim sredstvima, predavače teorijske nastave sa dugogodišnjim iskustvom u bezbednosti saobracaja, koji su dostupni za konsultacije svakoga dana. Svaka vaša sugestija, primedba ili predlog su dobrodošli i nama jako dragoceni.

 Uvek ćete biti dočekani ljubazno od strane naših zaposlenih. Dodjite i uverite se sami.
Očekujemo Vas svakog radnog dana i subotom od 8:00 h do 21:00 h.