Dubinsko pranje tepiha i nameštaja

Tepih servis

Živanović

Tepih servis Živanović

Adresa: Mihaila Bulgakova 50v Mirijevo, Beograd
Telefon: 742 32 45 | 011 630 51 61
Mobilni: 063 108 64 34

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota: 08:00h – 21:00h
Nedelja: neradno

Tepih servis Živanović

Profesionalno dubinsko pranje tepiha

Tepih Servis Živanović nudi Vam kompletnu uslugu održavanje tepiha – čišćenje, pranje, zamena dotrajalih resa, opšivanje tepiha. Koristimo samo najkvalitetnija sredstva i najsavremeniju opremu, odstranjuju se sve bakterije, grinje, mrlje, fleke i ostale nečistoće koje se inače teško uklanjaju.

Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje obuhvata pranje svih delova unutrašnjosti automobila. Koristimo najkvaltetnija hemijska sredstva, kako za spoljašnje tako i za unutrašnje pranje vozila.

Pranje motora automobila

Tokom vožnje na motoru se sakupljuju i nagomilavaju razne nečistoće, ulja i masti. U našem servisu, pranje motora obavljaju stručni i iskusni radnici.

Poliranje farova

Poliranje je efikasno i ekonomično rešenje za požutele, zamućene i matirane farove, koje sve češće srećemo na našim putevima.

Pranje dečijih kolica Beograd

 Vaše dete jede, spava, igra se i istražuje svet sa sopstvenog malog sedišta, pa želite da budete sigurni da ono ostaje čisto i uredno.

___________________________________________________________

Tepih servis Živanović Beograd već 16 godina uspešno brine o čistoći tepiha, podova i nameštaja u Vašim stambenim i poslovnim prostorima.

» Najkvalitetnije mašine
» Najkvalitetnija sredstva za dubinsko pranje tepiha
» Efikasna usluga
» Vrhunski kvalitet
» Trajemo dugi niz godina