Odgušenja mašinskim sajlama – Vodoinstalater

Vodoinstalater

Logoped Moja prva rec

011/630-9-854

063/322-302

0-24h

Vodoinstalaterski poslovi

Obavljamo različite poslove vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme. To uključuje instalaciju, popravke i održavanje cevovoda, slavina, ventila, bojlera, wc šolja i drugih elemenata vodovodne i kanalizacione mreže.
Takođe, vršimo identifikaciju i popravku curenja, začepljenja i drugih problema koji se javljaju u vodovodnim sistemima.
Obavljamo sve od manjih popravki u domaćinstvima do kompleksnijih instalacija u stambenim ili poslovnim prostorima.

•Adaptacija kupatila – ključ u ruke
•Snimanje cevi kamerom

•Popravka i ugradnja: wc šolja, tuš-kabina, vodokotlića, baterija
•Zamena ventila

Odgušenja mašinskim sajlama

Mašinsko odgušenje je proces čišćenja začepljenja u cevima ili kanalizacionom sistemu korišćenjem specijalizovane opreme.

Mi koristimo mašine za odgušenje koje koriste snagu rotirajuće spirale ili visokog pritiska vode kako bi razbili začepljenja ili otpušili cevi. Ovaj proces se često koristi kod začepljenja uzrokovanih nakupljanjem otpadaka, masnoća, dlaka ili drugih materijala u cevima.

Mašinsko odgušenje je često efikasan način za rešavanje problema sa začepljenjem u vodovodnim sistemima.

Snimanje cevi kamerom

Snimanje kanalizacionih cevi kamerom, poznato kao inspekcija kanalizacionih cevi, je proces korišćenja specijalizovane kamere koja se uvodi u kanalizacioni sistem kako bi se vizuelno pregledale cevi i identifikovali eventualni problemi. Ova tehnika omogućava vodoinstalaterima da otkriju eventualna oštećenja, začepljenja, pukotine, koroziju ili druge nedostatke unutar cevi, bez potrebe za kopanjem ili razbijanjem.

Kamera se uvodi kroz cev, a njeni snimci omogućavaju stručnjacima da jasno vide stanje cevi i identifikuju probleme. Ova tehnika je korisna jer omogućava preciznu dijagnostiku problema i pomaže vodoinstalaterima da odrede najefikasnije rešenje za popravku ili održavanje kanalizacionog sistema. Nakon snimanja, vodoinstalateri mogu preduzeti odgovarajuće korake kako bi rešili identifikovane probleme.