Aluminijumski i PVC profili

Dominijum

Bulevar Kralja Aleksandra 620

Zvezdara

Tel: + 381 11 289 58 89
Faks: + 381 11 289 58 89
Mob: + 381 63 877 65 82

dominijum@ptt.rs
www.profili-lajsne.com

 

Radno vreme: Radnim danom od 08 do 19h, subotom od 08 do 15h

Dominijum

Aluminijumski i PVC profili

DOMINIJUM d.o.o. je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i distribucijom aluminijumskih i PVC profila. U našem programu imamo bogat asortiman profila koji se primenjuju u građevinarstvu prilikom izvođenja završnih radova. Namenjeni su za zaštitu: spoljašnjih ivica, stepeništa, unutrašnjih uglova i sl. Aluminijumski profili su urađeni od eloksiranog aluminijuma. Pored zaštitne funkcije, aluminijumski i PVC profili, imaju i dekorativnu funkciju. Lako se postavljaju i ukalapaju u svaki prostor.

Program Alu i PVC profila obuhvata:

· Profile za unutrašnji ugao
· Dilatacione profile
· Listele -Bordure (Aluminijumske listele – bordure su dekorativni profili koji vaš prostor čine lepšim.)
Okapnicu
· Aluminijumske sokle (Aluminijumska sokla pruža idealnu zaštitu za zid, a kroz nju možete provući i kablove, što vaš prostor cini urednijim.)
· Aluminijumske prelazne profile – lajsne (namenjeni za prelaze istog ili različitog nivoa.Lako se postavljaju i uklapaju se u svaki prostor)
· Aluminijumske Završne profile – lajsne (namenjeni za zaštitu spoljašnjih ivica od oštećenja,ali imaju i svoju dekorativnu funkciju)
· Stepenišne profile (Aluminijumski stepenišni profili – lajsne su namenjeni za zaštitu ivice stepenika. Mogu biti ugradni i nadgradni. Pored ove funkcije imaju i protivkliznu zaštitu. Otporni su na habanje i vremenske prilike.)