Dom za stare

Panorama

DOM ZA NEGU I SMEŠTAJ STARIH LICA
Draginje Adamović 10d, Višnjička banja

Tel: 011/40-83-367
Mob: 060/34-34-460, 060/34-34-469

Mail: office@domzastarepanorama.com
_______________
Dom poseduje licencu za rad  br 022-02-00404/2016-19 od 24.10.2016.
_______________

www.domzastarepanorama.com

Dom za stara lica Višnjica

Dom Panorama

USLUGE:
– 24 časa medicinski nadzor i intenzivna nega
– Usluge stručnog socijalnog rada
– Kvalitetna ishrana
– Lična higijena i nega
– Fizikalna rehabilitacija
– Stomatološki pregledi

Zbog svog položaja, mikro klime sa svežim vazduhom i ružom vetrova, mesto pogoduje starijim osobama, a posebno srčanim bolesnicima i asmatičarima.
Dom Panorama vodi tim stručnjaka sa desetogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.Pored pomoćnog osoblja, negovateljica, medicinskih sestara, lekara, stomatologa, fizioterapeuta, tim doma čine i dva profesora medicine i specijalista urgentne medicine. Po potrebi se obezbeđuju i pregledi konsultanata svih specijalnosti, kao i brzi kontakt sa hitnom pomoći i medicinskim transportom.
Kapacitet doma su 32 ležaja, raspoređena u u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaki nivo ima po dva kupatila, čajnu kuhinju, dnevni boravak, sunčane i komforne sobe, kao i velike terase opremljene sa garniturama za sedenje.
Kvalitetna ishrana prilagođenu korisnicima, a u saradnji sa nutricionistom i to u obliku tri glavna obroka i dve užine.
Takođe pružamo: Stručni socijalni rad i radnu terapiju, Fizikalnu terapiju po potrebi, Redovne stomatološke preglede, Medicinski nadzor (24 sata), Redovne lekarske vizite, Bogat društveni život (organizacija rođendana, proslava, gostovanja muzičkih grupa i izleta)

Po dolasku u naš dom postaćete član jedne velike porodice.Mi se trudimo da i pored nepohodnosti medicinskog tretmana održimo duh i okruženje porodičnog života.
Prednost našeg doma je u tome što se nalazi relativno blizu centru grada, a istovremeno predstavlja jednu lepu oazu mirnog okruženja, čistog vazduha i lepe prirode.

DOBRODOŠLI!!