Meni
Dom za stara lica Lena - Lokalni oglasi, Beograd
815
page-template-default,page,page-id-815,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

DOM ZA STARA LICA

Dom za stara lica Lena izgrađen je u delu Beograda gde su mir i tišina zagarantovani korisnicima. Dom za stara lica Lena, raspolaže dvorištem za šetnju i druge aktivnosti. Zdravstvena zaštita i nega su na prvom mestu, a obezbeđuju ih medicinske sestre, tehničari i bolničari. Dom poseduje sve potrebne dozvole za rad izdate od nadležnog ministarstva.

Gallery not found.

Posebna pažnja posvećena je nezi i higijeni, kako korisnika tako i kompletnog doma. Dom pruža vrhunske usluge nege nepokretnih i dementnih korisnika, a članovi stručnog osoblja izlaze u susret korisnicima 24 časa dnevno. Celokupna lična higijena se podrazumeva (kupanje, šišanje, presvlačenje). Stanari u domu se osećaju sigurno, bezbedno i kao kod svoje kuće.

Smeštaj je u komfornim sobama sa terasama, podnim grejanjem i radijatorima. Topla voda je obezbeđena 24 časa dnevno. Enterijer je potpuno nov i posebna pažnja se pridaje higijeni kompletnog objekta. Kupatila poseduju tuš kabine i kade. Osoblje je konstantno prisutno da pruži bilo kakvu pomoć u svakodnevnim aktivnostima kosrisnika doma.

Dušana Srezojevića br. 4 Beograd

Office@domlena.com

Broj telefona: 011 346 7959

Broj telefona: 065 576 1588

Broj telefona: 064 303 2205

FACEBOOK

DOM ZA STARA LICA LENA LUX

Novi objekat na novoj lokaciji.

AKCIJA: 30.000 din.

Gallery not found.

Save Kovačevića 182ž, Grocka – Kaluđerica
Office@domlena.com
Broj telefona: 011 349 2503
Broj licence: 381

 

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.