Auto škola

Beo znanje

POPUST

Specijalni POPUST

za maturante, studente i đake

40%

Adresa

Tržni centar “Orašac”
Serdara JankaVukotića 1a, I sprat
kancelarija 12, Labudovo brdo

060/569 37 30
064/569 37 30

autoskola.beoznanje@gmail.com

Adresa:

Darinke Radović 35, Železnik

Telefon:

064/569 37 30
065/369 37 33

autoskola.beoznanje@gmail.com

Auto Škola BEO ZNANJE Beograd

Autoškola BEO ZNANJE osnovana je 2004. godine. Osnivač i vlasnik je Veselin M Vujisić, diplomirani saobraćajni inženjer, sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada.
Autoškola BEO ZNANJE posjeduje višegodišnje iskustvo u radu i obuci budućih vozača. Osnovna delatnost je osposobljavanje kandidata za vozače “ B” kategorije. Proteklih godina kroz našu autoškolu prošao je veliki broj polaznika.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti naših instruktora, modernom voznom parku, korektnom odnosu prema kandidatima i najpovoljnijim cenama u gradu, postavili smo nove kriterijume u kvalitetu obuke kandidata u Beogradu, ali i šire.

Obuka vozača u auto školi BEO ZNANJE vrši se po najsavremenijim edukativnim metodama, u skladu sa novim Pravilnikom o obuci vozača. Kandidatima su na raspolaganju pouzdana i moderna vozila, uz mogućnost izbora instruktora i termina za obuku, u skladu sa Vašim potrebama.

Naš tim čine iskusni instruktori koji redovno prate svetska zbivanja iz oblasti obuke vozača i usavršavaju se na seminarima. Auto škola BEO ZNANJE je jedina u gradu koja Vam pruža mogućnost da se obučavate kod ženskog instruktora.

Teorijska obuka kandidata

Teorijska obuka kandidata obavlja se u prostorijama naše škole u Železniku, uz primenu najsavremenijih informatičkih i multimedijalnih tehnologija. Sa ciljem da doprinesemo sigurnosti u saobraćaju na putevima u našoj zemlji, ali i u Evropi, trudimo se da maksimalno prenesemo naše dugogodišnje znanje i iskustvo na buduće vozače.

Auto škola BEO ZNANJE može da se pohvali velikim brojem kandidata koji su uz našu stručnu pomoć uspešno prešli put do vozačke dozvole. Ovim putem želimo da im zahvalimo na poverenju i da ujedno pozovemo sve potencijalne polaznike da nas kontaktiraju i dođu da se dogovorimo.