Web dizajn

//Web dizajn

Izrada kvalitetne internet prezentacije

Svaka ozbiljna firma u današnje vreme mora da ima svoj sajt. Da biste imali uspešnu marketinšku kampanju potrebno je da se, između ostalog, ozbiljno predstavite i na internetu i ozbiljno se posvetite izradi internet prezentacije Veliki uticaj koji internet ima na celokupno društvo doprineo je tome da i mi u svoju ponudu uvrstimo izradu web prezentacija.

Kao i kod izrade oglasa i ostalog štampanog materijala, gde imamo dugogodišnje iskustvo, tako i za poslove vezane za web-u pružamo kompletno rešenje prema vašim potrebama i to po veoma povoljnim cenama. Prvo saslušamo šta kupac želi i dajemo sve od sebe da dođemo do najboljeg rešenja. Vi nam pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike…) i date nam primer sajta ili dizajna koji vam se sviđa. Na osnovu vašeg predloga, mi ćemo uraditi prvu verziju sajta. Vi iznesete svoje sugestije i vršimo izmene sve dok ne budete zadovoljni. Nakon toga, radimo na izradi konačne verzije vašeg sajta.

Pored izrade web prezentacije radimo i optimizaciju. (Optimizacija je od bitne važnosti kako bi se vaš sajt pojavio na Googlei sl. i time privukao što veći broj posetilca), dodavanje Google Analytics-a na Vaš web sajt (Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre), ažuriranje vašeg postojećeg sajta (redizajn, redovno održavanje sajta, dodavanje sadržaja), tehničku podršku itd.

Tu smo da vam pomognemo oko održavanja i izrade vaše Facebook stranice i reklamiranja na Facebook-u.

Reference

www.matico.edu.rs

http://veterinarskastanica.rs

http://www.nid.rs

www.goldenpets.rs

http://ekonomist.edu.rs

www.psecikuvar.com

http://holzconnect.ch

http://unibett.ch

http://daccometserbia.com

http://standard-serbia.com

http://pn-estriche.com

http://www.wutaiselfdefense.de