Meni
Škola rokenrola ROKENROLER, Obrazovanje, Lokalni oglasi
Muzička škola rokenrola ROKENROLER nalazi se u Zemunu, Beograd i organizuje individualne i grupne časove:gitara, bas gitara, bubnjevi, klavijature, usna harmonika, pevanje
Škola rokenrola ROKENROLER
17371
page-template-default,page,page-id-17371,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Muzička škola rokenrola  ROKENROLER

Muzička škola rokenrola ROKENROLER nalazi se u Zemunu, Beograd i organizuje individualne i grupne časove:

 

GITARE
BAS GITARE
BUBNJEVA
KLAVIJATURE
MODERNOG PEVANJA
MUZIČKE PRODUKCIJE
– SOLFEĐA
USNE HARMONIKE

 

Škola je za sve uzraste, za dečake, devojčice, za odrasle, za početnike, kao i za one koji žele da usavrše svoje sviranje. Na svim časovima angažovani su predavači vrhunskog nivoa.

Škola je napravila program po kome će polaznici kvalitetnim radom brzo da uče i napreduju, a školovanje je podeljeno u tri stepena: početni, srednji i napredni stepen.

Predavanje
Predavanja su organizovana po tromesečnim kursevima, koji se nastavljaju tokom cele godine, a prilagođeni su uzrastu i nivou znanja učenika.
Za neke instrumente je moguća grupna nastava, čak i poželjna u zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja polaznika, a negde to nije moguće.

Koncerti
Dva puta godišnje, krajem decembra i juna, učenici će o trošku škole imati organizovan koncert na bini, na kome će podeljeni u više bendova nastupiti pred svojim roditeljima, da pokažu šta su naučili. Nastupiće svi polaznici škole, čim steknu dovoljno znanja za to.

Upis

Upis je uvek u toku i odvija se cele godine, tako da polaznici mogu da krenu sa nastavom u bilo kom trenutku u toku godine. Zainteresovani treba da se jave na telefon škole, da zakažu razgovor sa profesorima, kako bi procenili nivo znanja polaznika i rasporedili ih u odgovarajuče grupe.

Adresa: Cara Dušana 180, Zemun

 

Telefoni:

011/2106-989
066/106-989

 

Mail: office@rokenroler.rs

Website: www.rokenroler.rs

 

Facebook

Instagram

Youtube