Meni
REKLAMNE TABLE Beograd, samolepljive folije, cerade, Lokalni oglasi
17420
page-template-default,page,page-id-17420,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Reklamne table Beograd

 

Izrada  reklama u željenim dimenzijama, na samolepljivoj PVC foliji, mash -u, ceradi… Reklamne table, reklama za banderu kao i konstrukcija za reklamne table. Reklamne table mogu biti raznih oblika i dimenzija. Za izradu reklama koristimo pretežno čelicne profile kao i druge pogodne materijale. Za osvetljenje reklamnih tabli koristitimo i reflektore. Za gradjevinske firrme izradjujemo standardizovane table.

__________________________

-REKLAMNE TABLE

-SVETLEĆE REKLAME

-BRENDIRANJE VOZILA

-PUTOKAZI

-BRENDIRANJE IZLOGA

-TABLE ZA BANDERU

-REKLAME NA CERADI

-A TABLE

 

___________________________

Našu firmu čini tim profesionalaca. U mogućnosti smo da pružimo kompletane usluge vezane za marketing servis. Naše osnovne delatnosti su digitalna štampa velikog formata, brendiranje vozila, izrada svetlećih reklama, reklamnih tabli i montaža.

Pored toga što radimo sve vrste reklama u mogućnosti smo da osmislimo, dizajniramo i uradimo nešto novo, nešto što ste vi osmislili, a drugačije je od postojećih stereotipa. Posedujemo digitalnu štampu velikih formata sublimatik i solvent za outdoor i indoor. Najsloženije zahteve klijenata možemo uraditi po evropskim i svetskim standardima. Kadrovi i saradnike koje imamo, mašine za štampu najveće rezolucije i softverska rešenja su dovoljni da postupak od ideje do realizacije uradimo u okviru naše firme. Kratki rokovi isporuke i tačnost kao i pristup u pogledu uslova poslovanja su danas retkost.

Ova vrlina sa najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda nas je munjevito izbacila u sam vrh firmi u industriji marketinga i reklama. Poslu pristupamo krajnje profesionalno sa krajnjim ciljem da doprinesemo razvijanju partnerskih odnosa u obostranom poslovnom interesu. Vaše je da nas kontaktirate i mi će mo zajednički realizovati Vaše ideje i Vaše projekte.

 

Adresa: Autoput za Zagreb 2a, 11000 Beograd

Telefon: 063 103 99 77, 064 128 57 33

Mail: srebrnatacka@gmail.com

www.reklamnetable.com