Meni
ProEffect Fitness studio - Lokalni oglasi, Beograd
716
page-template-default,page,page-id-716,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

 

Gallery not found.

Stručni tim ProEffect Fitness Studija, ugodan i klimatizovan prostor učiniće Vaš trening prijatnim.

Treninzi su prilagodjeni fizičkim mogućnostima i željama, radi postizanja zajedničkog cilja. ProEffect fitness studio koncept rada potpune posvećenosti svakom klijentu ponaosob, čini nas uspešnim i drugačijim. Veliki broj zadovoljnih klijenata daje nam satisfakciju za dalji rad.
U okviru programa fitnes studija nudimo Vam:
Vođeni treninzi:
– Vibracioni trening
– Vakuum trening
– Cardio program
– Oblikovanje i zetezanje
– Anticelulit program
– Redukcija težine i celulita
– Detoksikacija

Dobre vibracije!!!
ProEffect je vibrirajuća platforma pogodna za vežbanje osoba bilo kojeg uzrasta i fizičke pripremljenosti. Individualno programiranje omogućava da se razvije program vežbanja prilagodjen potrebama, bilo da ste stari ili mladi, bolesni ili zdravi, u dobroj fizičkoj kondiciji ili ne. Mehaničke vibracije se prenose sa platforme na organizam. Ovo izlaže telo energiji jednakoj onoj koja se razvija izlaganjem opterećenju od nekoliko telesnih težina.To omogućuje da se trening celog tela obavi za samo 15 minuta, zato što se mišići tetive istežu i kontrahuju velikom brzinom. Usled visoke efikasnosti i masovne stimulacije velikih mišićnih grupa, u isto vreme moguće je postići, za samo 15 minuta, efekat vezbanja ekvivalentan onom koji se postiže konvencionalnim treningom za 90 minuta napornog vežbanja.

Efekti VIBRACIONIG TRENINGA
-Ubrzani metabolizam
Upotrebom vibrafit platformi pojačava se sagorevanje masti i ubrzava bazalni metabolizam. Ovim se smanjuje potkožni sloj masnog tkiva.
-Povećanje snage mišića
Za vreme vibrafit vežbi gotovo 100 % mišićnih vlakana, u svim aktiviranim mišićnim grupama je uključeno, dovodeći do povećanja snage i mišićne izdržljivosti.
-Gubitak celulita
Programi masaže na vibrafit platformi razgradjuju očvrslo tkivo i razbijaju masne ćelije. Razgradnja celulita i ojačavanje vezivnog tkiva, dovodi do poboljšanja tonusa i kvaliteta kože.

U društvu je bolje… platite samo 30% od ukupne cene, ukoliko dovedete još jednog vežbača da vežba sa vama!

Kraljice Katarine 127
Beograd – Banovo brdo

Tel: 011 4031985;
Mob: 062 1095830;

FACEBOOK