Meni
Moja Laboratorija - Laboratorije za medicinsku biohemiju i mikrobiologiju
18074
page-template-default,page,page-id-18074,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Laboratorije za medicinsku biohemiju i mikrobiologiju

Moja Laboratorija raspolaže savremenim laboratorijskim analizatorima i stručnim osobljem poštujući načela dobre laboratorijske prakse.

Radimo veliki broj hematoloških, biohemijskih, imunohemijskih i mikrobioloških analiza iz različitih bioloških materijala, krvi, urina, fecesa.

Imperativ MOJE LABORATORIJE je ljubaznost i posvećenost pacijentu.

S obzirom da su laboratorijske analize bitne i potrebne kako pri dijagnozi, prognozi, praćenju i lečenju tako i u preventivi određenih stanja, trudimo se da uvek pružimo kvalitetnu, korisnu i pouzdanu uslugu laboratorije.

Laboratorija za medicinsku biohemiju

Kvalitetnim kadrom i primenom najsavremenijih aparata omogućeno je da pacijent u najkraćem roku dobije pouzdane rezultate neophodnih biohemijskih analiza za uspostavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti i procenu efikasnosti primenjene terapije.

Određivanje parametara iz oblasti kliničke hemije i imunohemije, hematologije i koagulacije izvodi se na analizatorima najnovije generacije renomiranih svetskih proizvođača.

Laboratorija za mikrobiologiju

U okviru mikrobiološke laboratorije, standardnim mikrobiološkim tehnikama uz korišćenje najsavremenije opreme i vrhunskih aparata, po preporukama WHO (Svetske zdravstvene organizacije) i EUCAST-a ( Evropski komitet za ispitivanje osetljivosti na antimikrobna sredstva) obavljaju se mikrobiološke analize

Moja Laboratorija je medicinska laboratoija osnovana 2016. godine u Beogradu koja se nalazi na dve lokacije:

Čukarička Padina, Mladena Mitrića 14

Telefon: 011/ 35 44 044

Radno vreme: Radnim danima: 07h-15h, Subotom: 08h – 13h

Cerak, Petefijeva 6V

Telefon: 011/ 42 030 42

Radno vreme: Radnim danima: 07h-15h,  Subotom: 08h – 13h