Meni
Dr Nikola Popović - Lokalni oglasi, Beograd
489
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-489,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Dr NIKOLA POPOVIĆ

Privatna stomatološka ordinacija “Dr Nikola Popović” u Beogradu, pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena estetske i rekonstruktivne stomatologije, ortodoncije,parodontologije, implatologije i dečije i preventivne stomatologije.

 

Stomatološka ordinacija “Dr Nikola Popović”, osnovana je 2006.godine. Stalni stručni tim čine:
1. dr Nikola Popović – doktor opšte stomatoloije
Vlasnik i osnivač stomatološke ordinacije. Pored obaveznog lekarskog staža ima i višegodišnje iskustvo u privatnoj praksi. U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, kontinuirano se edukuje na seminarima i kongresima. Član je Stomatološke komore Srbije.

 

2. dr spec.Dragana Savić – specijalista oralne hirurgije i parodontologije.
Dugogodišnje iskustvo i rezultati, omogućili su joj i status stručnog konsultanta u više stomatoloških ordinacija u Beogradu. Dr. Savić je član Stomatološke komore Srbije.

_____________________________________________

Uz modernu dijagnostiku, dobićete i savet kako da svoj estetski ili zdravstveni problem rešite na najbolji način u skladu sa vašim zahtevima i mogućnostima.

Stomatološka ordinacija “Dr Nikola Popović”

Adresa:
Dositejeva br.42. 11000 Beograd – Srbija

Radno vreme: Svakim radnim danom: 09-18h

Kontakt telefoni: 011/21-82-985
Mob: 064/121-49-44, 063/301-806

http://www.dr-nikolapopovic.rs/

Posetite nas i na našoj FB stranici

E-mail: ordinacija42@gmail.com