Meni
Auto-škola TREND - Lokalni oglasi, Beograd
436
page-template-default,page,page-id-436,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Auto-škola TREND

Centar za obuku vozača / Auto-škola trend

Nastavljajući tradiciju dobrog poslovanja auto škole Starter, Centar za obuku vozača Trend već godinama uspešno vrši obuku budućih vozača na vozilima B kategorije. Nakon auto obuke u našoj školi, budite uvereni da ste u potpunosti spremni da započnete svoj vozački staž. Omogućili smo Vam plaćanje u više rata, i to bez kamate, a poseban popust očekuje Vas i ako se odlučite za plaćanje odjednom. Takođe, postoje i pogodnosti oko lekarskog uverenja i prve pomoći.

Svi naši polaznici mogu posetiti Web prezentaciju www.autoskolatrend.rs, gde mogu naći testove,uz pomoć kojih će i kod svoje kuće moći da uvežbavaju gradivo koje će ih čekati prilikom rešavanja testova na završnom ispitu.

Odaberite vozilo marke Fiat Punto, i pod konstantnim nadzorom profesionalaca, oslobodite se straha od saobraćaja. Ukazaće Vam na sve one finese koje, kao budući vozač, ne smete zanemariti. Spremni smo da izađemo u susret kada je u pitanju dogovaranje o vremenu i mestu održavanja časa.

Palmira Toljatija 5
TC Stari Merkator, 2. sprat, Beograd
Tel: +381 63 172 4284
E-mail: office@autoskolastartertrend.rs
http://www.autoskolatrend.rs/

FB

Lokalni oglasi